Датата и мястото на мача за световната титла по бокс

...
Датата и мястото на мача за световната титла по бокс
Коментари Харесай

Датата на мача Пулев-Джошуа ще е ясна до месец

Датата и мястото на мача за международната купа по бокс на IBF сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще станат ясни до месец. Това съобщи промоутърът на първенеца от Англия - Еди Хърн, представен от английското издание " Индипендънт ". Той добави, че към този момент е почнал договаряния с щаба на българския боксьор.

Срещата стана допустима, откакто 41-годишният Владимир Кличко постави края на дейната си спортна кариера и по този начин пропадна реванша му за международните трофеи на IBF, WBA и IBO против Джошуа, който трябваше да се състои на 11 ноември в Лас Вегас.

Британският първенец е длъжен да пази пояса си против българина, в случай че не желае да му бъде лишен. Пулев искаше да се боксира с Джошуа по-рано, само че щабовете на двамата се договориха да изчакат реванша.

Преди време Хърн съобщи, че в програмата на боксьора му влиза мач против Кобрата напролет на 2018 година След изненадващото решение на Кличко обаче, той може да се състои и по-рано и даже да се употребява към този момент резервираната дата в Лас Вегас.

За локация на конфликта се спрягат още Китай, страните от Близкия Изток и даже Африка, само че това е въпрос на договаряния.

Кубрат Пулев стана основен кандидат за международната купа в тежка категория на IBF, откакто победи по-рано през 2017 година Кевин Джонсън в 12 руна в столичната зала " Арена Армеец ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР