Датата 8-и септември завинаги ще остане една от най-противоречивите в

...
Датата 8-и септември завинаги ще остане една от най-противоречивите в
Коментари Харесай

Лондон посрещна новия си крал: Чарлз поздрави поданиците си, но не сдържа сълзите си, когато видя това

Датата 8-и септември вечно ще остане една от най-противоречивите в живота на Чарлз, на кралското семейство и въобще на човечеството. В този ден си отиде една ера, една жена, която няма аналог в историята - кралица Елизабет Втора. 

От този ден най-големият ѝ наследник, Чарлз, оглавява Англия и напълно скоро следва да бъде публично провъзгласен за крал. Крал Чарлз Трети. От една страна това е щастливо събития за досегашния принц, от друга...просто би трябвало да видите сълзите в очите му, когато се стопира пред мястото, където жители са оставили цветя и картички, с цел да почетат обичаната си кралица. Сякаш светът стопира да се върти. 
                             

Въпреки болката, макар обстоятелството, че той в никакъв случай повече няма да може да прегърне непрежалимата си майка, Чарлз съумя да се изправи пред големите тълпи англичани, пристигнали да го поддържат и да го приветстват, да се усмихне и да се здрависа с някои от тях. До него бе обичаната му Камила, която ще бъде новата кралица консорт.

Днес Англия скърби, само че и след салютите, които бяха тъкмо 96, в памет на Елизабет Втора, поданиците към този момент благославят новия си държавен глава с познатата имитация " Бог да пази краля! "
                             

Тази вечер, от 20 ч., следва Чарлз да изнесе послание към поданиците.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР