Датата 29-и август ще се превърне в емблематична за жителите

...
Датата 29-и август ще се превърне в емблематична за жителите
Коментари Харесай

Емоции, спортен дух и футболни легенди ви очакват на Burgas Summer Toto Cup

Датата 29-и август ще се трансформира в емблематична за жителите и гостите на Бургас, тъй като за първи път в България ще бъде извършена лятната Тото купа - Burgas Summer Toto Cup. Инициативата е на Български състезателен тотализатор с поддръжката на Български футболен съюз.

В продължение на два дни (29-30 август) в перлата на родното Черноморие ще бъде извършен шампионат по плажен футбол. Мястото е централен плаж „ Бургас “, а началото е от 18:00 часа в събота. Комбинацията от слънце, море и спорт е същинска енергийна бомба за всеки, а всички фенове могат да участват гратис на оспорваните дуели. Разбира се, Спорт тото е подготвило и разнородни игри с публиката и голям брой атрактивни награди. Целта на самодейността е за следващ път тотализатора да подтиква всеобщия спорт и дейния метод на живот. Специални посетители на събитието ще бъдат две български футболни митове от близкото минало – Златко Янков и Радостин Кишишев.

Без подозрение цар „ Футбол “ е обичан спорт за българите, а удоволствието да го гледаме не стопира даже по време на най-отпускарските месеци от годината, а когато става въпрос за Български състезателен тотализатор, постоянно участват и големи облаги. За 69-тия тираж, който ще бъде извършен този четвъртък се натрупаха внушителни джакпоти. Почитателите на играта „ 6 от 49 “ имат опция да завоюват суми до 2 350 000 лв.. Традиционно в играта „ Тото 2 – Зодиак “ облагите доближават до 3 000 000 лв., а огромната изненада е в играта „ 6 от 42 “, в нея джакпотът мина психическата граница от един милион и ще доближи до 1 060 000 лв.. Всеки залог, изработен от феновете на играта „ 5 от 35 “ ще взе участие в общо три тегления, а почитателите на „ Тото Джокер “ имат опция да сграбчен облаги до 50 000 лв., като минималният залог е единствено 30 стотинки.

Български състезателен тотализатор е единственият държавен
хазартен оператор и в това си качество заделя стабилен % от приходите си в поддръжка на спорта и културата.

Информация за игри и облаги ще намерите на www.toto.bg, в тото пунктовете, както и в партньорските вериги със стикери Спорт тото.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР