Датата 24 февруари 2022 г. ще влезе в учебниците по

...
Датата 24 февруари 2022 г. ще влезе в учебниците по
Коментари Харесай

23 БГ банди участват в благотворителната компилация We Rock for Ukraine |

Датата 24 февруари 2022 година ще влезе в учебниците по история като основна за съвременната геополитическа обстановка - на този ден Русия атакува суверенна и самостоятелна Украйна. Последвалите ужаси, подбудени от жестокото принуждение и военни закононарушения в никакъв случай няма да бъдат оправдани. Безпрецедентната военна експанзия напълно предстоящо бързо срещна невиждано обединяване в целия свят.

Воюваща Украйна не е сама в бойните си дейности, целящи да отхвърлен и последния съветски агресор. Отзвукът в целия свят е голям. В голям брой огромни градове на всички континенти се организираха антивоенни демонстрации, както и митинги против непредизвиканата съветската експанзия в Украйна. Хората на изкуството са в единна позиция и приканват за мир. Редица рок и метъл музиканти също не закъсняха с реакциите си.

Време е да ви покажем какво ние от WeRock.bg подготвихме в поддръжка на идеята за Украйна. е благотворителна компилация, в която 23 (!) български рок и метъл банди сплотяват сили, с цел да дадат помощ и вяра на потърпевшите от войната.

Компилацията се популяризира цифрово посредством онлайн платформата за дистрибуция на музика " Bandcamp " - уебсайт, в който редица музиканти от целия свят имат опция да продават творчеството си непосредствено на своите почитатели. " We
Rock for Ukraine " може да бъде купена против символичната цена от 5 евро (10 лева), само че е значимо да уточним, че включихме опцията, която разрешава на почитателите в случай че изискат, да си вземат компилацията против по-висока от горепосочената минимална цена.

Посетете страницата за покупка и повече детайлности.

" Bandcamp " удържа комисионна - 15% от всяка продажба, а при постигане на продажби, равняващи се на 5000 $, това число пада на 10%. Днес, обаче, е основен ден за доходи, защото е един от по този начин наречените " Bandcamp Fridays " - инициатива, която уеб сайтът стартира след началото на пандемията. В тези дни " Bandcamp " не взима комисионна от осъществените продажби.

Иначе казано - от момента на издание до 10:00 ч. на следващия ден, благотворителната ни акция ще получи 100% от всяка продажба, а от там нататък - по 85%. В случай, че достигнем най-малко 5000 $, акцията ще получава 90% от всяка последваща продажба. Компилацията ще остане онлайн до момента в който военният смут в Украйна не завърши.

А в този момент няколко фрази и за това къде ще бъдат дарени всички средства.

Приходите от " We Rock for Ukraine " ще дарим безплатно на СУОБ " Мати Украйна ". Това е неправителствена организация, в която членуват украинци, живеещи непрекъснато в България. Дружеството работи и в тясно съдействие с посолството на Украйна у нас. По информация на " Мати Украйна ", към 15 април, от началото на войната са изнесли 35 тона филантропична помощ към Украйна. Помагат и на бежанците, които са потърсили заслон в България.

Отправяме откровени благодарности към групите, които застанаха с името и труда си зад тази идея. По-долу може да видите цялостния траклист на " We Rock for Ukraine ", както и обложката, която е направена от Антония Колева - Точката

Траклист:

01. THE REVENGE PROJECT - Reign of Rot
02. FYELD - Gods of Olympus
03. EUFOBIA - Madness
04. DEADSCAPE - Witherer
05. GWENDYDD - D.I.D.
06. HECKTIC - Forever or Until
07. VELIAN - Silent Assassin
08. HELLION STONE - Wholesome
09. ME AND MY DEVIL - Rebel God
10. СПАЛНИ МЕСТА - uwu.mp3
11. COOL DEN - Тази Земя
12. KHANЪ - Един
13. ТДК - Младост
14. PHYX - Entropy
15. SPECTRE OF SANITY - Deliverance
16. REJUVENATION - Fire & Ice
17. OPHAN - The Fool
18. 8M/S - Death Dealers
19. FROM THE ASHES - Face of Reality
20. DISHONORED - Devil Nation
21. THIS BURNING DAY - Colossus
22. DASH THE EFFORT - A Fool`s Revelation
23. ODD CREW - Days of Insanity

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР