Датата 2 октомври 2022 г. е най-неподходящата за България, от

...
Датата 2 октомври 2022 г. е най-неподходящата за България, от
Коментари Харесай

Алена: С изборен ден на 2 октомври се орисахме на тежка, пълна с несгоди и лишения, 2023 г.

" Датата 2 октомври 2022 година е най-неподходящата за България, от четирите, които бяха вероятни за избирателен ден - 18 септември, 25 септември, 2 октомври, 9 октомври. "  Това споделя Светлана Тилкова-Алена особено за Ladyzone.

 
 
Тези дати сами по себе си не носят номерологично пояснение за изборите, в случай че нямат изходна точка. В случая, откакто става дума за страната, изходната точка за тълкуването е датата на основаването на Дунавска България - 27 октомври 679 г. На тази дата, половин час след среднощ, Дунава е премината при Козлодуй. Знам, че за историците тази дата е към момента незнайна. След няколко десетилетия обаче ще бъде вписана в учебниците по история.

 

Направих това отклоняване, с цел да поясня, че първо и най-важно е датата, на който и да било избирателен ден да се пресметна по отношение на датата на раждане на страната и да се откри най-благоприятната от вероятните, тъй като тя повлиява всички, без изключение.

 

Добрата изборна дата привнася богатство за всички. Лошата орисва на неволи, страдания, ограничения всички жители на страната, без значение от етнос, вяра, партийна принадлежност. Поради тази значима причина е належащо изборната дата да е авансово изчислена и определена носещата богатство, а не страдалчество.

 

Едва на второ място е смисъла на изборната дата за партиите и обединенията участващи в изборите. 
  
Втори октомври и времето до него е в двете крайности като усещане на партиите от гласоподавателите –

ОТ АБСОЛЮТНО БЕЗРАЗЛИЧИЕ ДО ВУЛКАН ОТ ЕМОЦИИ

 

Ще има последствия от лъжовни слова на политици, които ще отхвърлен гласоподавателите от урните. Композитната дата на страната изисква разбор и осъзнаване на грешките, които народът ни повече не трябва да повтаря, само че през опити за лицемерно и сервилно държание на нечестни хора, домогващи се още веднъж до властта, грешките, освен това усложнени, ще бъдат умножени.

 

И този избирателен ден сами се орисахме на по-тежка от фактически заложеното 2023 година, даже и без войната в Украйна и инфлацията.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР