Дъщерята на застреляния собственик на ресторант във Виноградец заяви, че

...
Дъщерята на застреляния собственик на ресторант във Виноградец заяви, че
Коментари Харесай

Дъщерята на застреляния собственик: Пистолетът не беше в детето!

Дъщерята на убития притежател на ресторант във Виноградец съобщи, че револверът не е бил в ръцете на дете, каквато беше първичната информация.

Пред Нова телевизия Деница, щерка на починалия притежател, разкри детайлности за съдбовния случай. По думите й Лазар Влайков е виновен за случая.

„ Бях тъкмо против тях. Лазар Влайков извади револвера си и стреляше от място във въздуха. Даваше си оръжието на всички от масата. Абсолютно всички стреляха с неговото оръжие. Жена му и детето му събираха гилзите откъм гърба “, съобщи Деница, която е била очевидец на случилото се по време на празненството на рожден ден в заведението.

„ Последно, Лазар Влайков стреля с револвера. Когато той уцели татко ми, татко ми падна, аз се хвърлих върху него. Лазар пристигна, премери му пулса и видя, че той към този момент е мъртъв. И стартира да звъни по телефона”, добави дъщерята.

Лазар Влайков е бил доста добър другар с пазарджишкия прокурор Иван Кацаров. „ Няма по какъв начин револверът да е бил в детето. Детето си играеше отзад”, твърди Деница.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР