Дъщерята на владетеля на Дубай обяви развода си в социалните

...
Дъщерята на владетеля на Дубай обяви развода си в социалните
Коментари Харесай

Дубайска принцеса остана сама, след като се разведе със съпруга си през Инстаграм

Дъщерята на владетеля на Дубай разгласи развода си в обществените мрежи, което е необичаен ход за принцеса в Обединените арабски емирства.

В профилът в Инстаграм на Махра Бинт Мохамед бин Рашид Ал Мактум, щерка на премиера на ОАЕ и държател на Дубай - Мохамед Бин Рашид Ал Мактум, беше оповестено намерението ѝ да напусне брачна половинка си, който е кралски сподвижник.

Скъпи мой, защото си ангажиран с други спътници, с актуалното разгласявам нашия бракоразвод. Развеждам се с теб, разделям се с теб и се развеждам с теб. Твоята някогашна брачна половинка, написа на 17 юли в Инстаграм 30-годишната Махра.

Принцесата наподобява се базира на противоречивата процедура на тройния бракоразвод, която се употребява в някои мюсюлмански страни. При нея мъжът се развежда мигновено със брачната половинка си, като го обявява три пъти. Методът е неразрешен в някои страни и не е признато да се употребява от дамите против техните съпрузи.

Миналата година Махра се омъжи за шейх Мана бин Мохамед Ал Мактум, също член на ръководещата фамилия в Дубай, на блестяща гала, която беше отразена в списания като Harper's Bazaar Arabia и Grazia. Скоро по-късно им се роди щерка. Снимките, на които е със брачна половинка си, към този момент са отстранени от профила ѝ. Няма нейни фотоси и в профила на шейх Мана в Инстаграм.

Принцесата има очевидно наличие в общественото пространство и в обществените мрежи, като постоянно участва на събития с червен килим в Дубай и украсява кориците на районни списания - необикновена процедура за дамите от кралското семейство. Тя има съвсем половин милион почитатели в Инстаграм, където разгласява информация за заниманията си, любовта си към конете, благотворителната си активност, както и селфита. Майка ѝ е Зоуи Григоракос, гръцка гражданка, отбелязва bTV.

Някои консуматори на Инстаграм предполагаха, че профилът ѝ е бил хакнат. Както обявата, по този начин и акаунтът обаче остават дейни повече от ден, откогато са оповестени.

A post shared by Shaikha Mahra Mohammed Rashed Al Maktoum (@hhshmahra)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР