Дъщерята на убития PC Шарън Бешенивски казва, че най-накрая може

...
Дъщерята на убития PC Шарън Бешенивски казва, че най-накрая може
Коментари Харесай

Дъщерята на убития PC Шарън Бешенивски вижда „светлина в края на тунела“, докато убиецът е изправен пред затвора

Дъщерята на убития PC Шарън Бешенивски споделя, че най-сетне може да види светлината, откакто е била в „ тунел от мрак в продължение на 19 години “.

Лидия Бешенивски, на 22 години, споделя, че се надява в този момент „ в действителност да откри мир “, когато мозъкът зад несполучливия грабеж бъде наказан през май. Шефът на храна за у дома Пиран Дита Хан, на 75 години, беше приета за отговорна за убийството на майка си по-рано този месец и тя споделя, че е „ облекчена “, че той е изправен пред живота зад решетките.

„ Видях светлина в края на тунелът с Piran Ditta Khan беше хванат, тъй като знам, че всички са излежали времето си “, сподели Лидия в изявление за Мери Найтингейл от ITV News.

Хан е седмият и финален член на бандата, който е хванат и е наказан за убийството си, откакто беше екстрадиран от Пакистан през 2022 година

Омъженият татко се яви пред съда в Лийдс по-рано този месец, съвсем 20 години откакто новобранецът беше убит по време на неудачния грабеж в Брадфорд. PC Beshenivsky, на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР