Дъщерята на Том Круз и прекара по-голямата част от последните

...
Дъщерята на Том Круз и прекара по-голямата част от последните
Коментари Харесай

Том Круз "не съществува" за дъщеря си Сури: Детето на Кейти Холмс ще отпразнува 18-ия си рожден ден БЕЗ баща си

Дъщерята на Том Круз и прекара по-голямата част от последните 12 години в сянката на гневните спекулации за скандално разрушената ѝ връзка с известния ѝ баща- и до момента в който прави първите си стъпки в зрелостта, наподобява най-сетне е подготвена да отговори един път вечно на въпроса за бъдещето си със звездата от " Топ гън ".

Днес тийнейджърката ще означи значимия си 18-и рожден ден без 61-годишния си татко Том, който от години е съвсем изхвърлен от живота на най-малкото си дете - горчив раздор, който значително се дължи на решението на Кейти и Сури да пресечен връзките с спорната му сциентоложка религия.

Клинът, който в началото бе вбит сред бащата и детето по време на развода му през 2012 година, от този момент се е трансформирал в солидна стена, която Сури няма желание да унищожи, разкрива DailyMail.com.

На 18-годишна възраст Сури към този момент е пълнолетно лице, което " публично " може да взема независими решения. Но въпреки близки до тийнейджърката източници да настояват, че тя към момента обмисля опциите за бъдещата си кариера, те означават, че тя е изцяло наясно с едно нещо: " Том не съществува за нея ".

Източник: dailymail.co.uk

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР