Дъщерята на Соня Немска следва наследничките на модните идоли на

...
Дъщерята на Соня Немска следва наследничките на модните идоли на
Коментари Харесай

Чалга дъщеря стана топ модел

Дъщерята на Соня Немска следва наследничките на стилните идоли на подиума. Рая–единствено дете на Янко Ваташки — Лудия и фолк певицата, от известно време се изявява като модел, научи HotArena .

Красавицата изгря в първата си професионална фотосесия и незабавно прикова вниманието към себе си. Тийнейджърката театралничи като професионален модел, а мненията на всички са, че девойката има всички качества да се осъществя на стилния подиум.

В фрагментите Рая сменя няколко визии, а мненията са мощно позитивни.

„ Мечтата на Рая е да стане модел, нека има триумф. Оказа се, че подготовката–грим, прическа, жанр й носят огромно наслаждение ”, разкрива гордата й майка.

Соня Немска сама разкри за новото занятие на детето си, като разгласява фрагментите в персоналната си страница във Facebook. Изпълнителката я съпостави с дъщерята на Синди Крауфорд–Кая Гербер, а изказванието й не е лишено от истина.

Изненадващо обаче, Рая държи на уроците пред заниманията. „ Много одобрявам химията, въпреки всички да ми се чудят. Харесва ми да върша разнообразни опити. Преди време бях мажоретка, само че акцентирах на ученето и се отхвърлих ”, споделя още хубавицата.

Момичето е плод на любовта сред Соня Немска и Янко Ваташки–Лудия. Двамата се разделят до момента в който детето е малко, а певицата нееднократно е споделяла, че мъжът й я е тормозел с настойчивостта си да не върви по участия и е спирал кариерата й.

Двамата се разделят, когато проблемите му със закона се задълбочават. И до през днешния ден обаче, Соня Немска отхвърля да приказва за връзката си с него или с мъжете след него.

„ Всичките ми мъже станаха известни поради мен ”, избухна преди време изпълнителката, с което постави завършек на мненията за връзките си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР