Дъщерята на Симеон ІІ – Калина Сакскобургготска, по мъж Муньос,

...
Дъщерята на Симеон ІІ – Калина Сакскобургготска, по мъж Муньос,
Коментари Харесай

Княгиня Калина си получи обвинението за пияно шофиране, подмина репортерите с царствено мълчание


Дъщерята на Симеон ІІ – Калина Сакскобургготска, по мъж Муньос, се яви през днешния ден в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в София, с цел да й бъде предявено обвиняване.

Tя катастрофира леко в курорта „ Боровец “ преди дни, като дрегерът за алкохол регистрира 1,5 промила, а княгинята отхвърли кръвна проба.

След къс престой в постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи Калина си потегли, като не се и опита да разяснява случилото се пред медиите.

Първият опит за връчване на обвиняването против княгинята беше несполучливо. Причината – ангажираният от нея юрист бил в чужбина и поискала различен ден за явяване пред органите на реда.

Само преди ден татко ѝ Симеон Сакскобургготски сподели, че казусът с щерка му се преекспонира, само че: „ Като родител ме боли. “

„ Мисля, че от много малко стана нещо голямо. Но най-сетне живеем в една правова страна и всеки пред закона е идентичен. Това е доста значимо “, изясни добродушно той в Рилския манастир, където бе маркирана 80-годишнината от гибелта на татко му – цар Борис III.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР