Дъщерята на Румен Радев изяде звучен шамар на сцената на

...
Дъщерята на Румен Радев изяде звучен шамар на сцената на
Коментари Харесай

Куриоз! Щерката на президента Радев се сби в Стара Загора и изяде звучен шамар…

Дъщерята на Румен Радев изяде гласовит пестник на сцената на Драматичния спектакъл в Стара Загора. Физическата свада, в която Дарина Радева взе участие, в действителност бе кулминационната точка на постановката, с която тя и съучениците ѝ от столичното 35-о СУ „ Добри Войников “ се показаха на годишния франкофонски фестивал в Града на липите, заяви “Ретро”.

Въпреки че трупата на президентската дъщеря не взе най-голямото отличие, актьорските им умения бяха наградени от журито. Форумът е най-важното събитие за тях, само че то не бе почетено персонално от нейния ангажиран баща. Държавният глава обаче от близко следял театралното ѝ развиване и напълно неотдавна двамата бяха засечени да гледат дружно „ Кралят елен “ в спектакъл „ Азарян “. Дарина признава, че когато се явила на кастинг за учебната натрупа, режисьорът, който правел асортимент, въобще не подозирал чия щерка е. Това я карало да се усеща горда, че са я оценили съгласно гения, а не съгласно публичното състояние на баща ѝ.

„ Ходя на спектакъл всяка седмица. Със съученици, с другари, от време на време с татко ми “, споделя тийнейджърката. Според своите преподаватели в учебно заведение тя се справяла чудесно във всички образователни дисциплини, само че за тях нямало да бъде изненада, в случай че Дарина решала да продължи образованието си в НАТФИЗ. Щерката на Радев била единствената деветокласничка, определена да взе участие в учебната натрупа. „ Първо доста се тормозих. Казах си: мале, по какъв начин ще играя с по-големи от мен. Бързо обаче станахме другари.

Миговете с сътрудниците ми от трупата, пътуванията ни, гостуванията ни са най-хубавите в живота ми до момента “, споделя Дарина. Нейният по-малък брат обаче не проявявал интерес към изкуствата, а бил насочен по-скоро към спорта. Не е загадка, че Георги се занимава професионално с футбол, а откогато татко му стана собственик на „ Дондуков “ 2, също толкоз рядко участвал на мачовете му, колкото на постановките на Дарина.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР