Дъщерята на Робин Уилямс Зелда Уилямс изрази възмущението си от

...
Дъщерята на Робин Уилямс Зелда Уилямс изрази възмущението си от
Коментари Харесай

Дъщерята на Робин Уилямс се възмути от AI, който пресъздаде образа на баща й

Дъщерята на Робин Уилямс Зелда Уилямс изрази възмущението си от изображенията направени на татко й от изкуствен интелект.

Легендарният комедиант изнасял 15-минутно шоу по телефона всяка вечер, с цел да разведрява режисьора

Тя разгласява пост в обществените мрежи, където изрази мнението си по отношение на AI, който е един от главните проблеми на стачкуващите в Холивуд сценаристи и артисти.

„ Аз не съм неутрален глас в битката на сценаристите и актьорите против AI “, написа Уилямс.

„ Свидетел съм от години какъв брой доста хора желаят да обучат тези модели да създават/пресъздават артисти като баща. Това не е единствено доктрина. Това си е чистата действителност “, добавя тя.

Уникалните портрети са дело на изобретателния шеф Мика Дегле, който е употребявал една от известните платформи за основаване на изображения

Зелда, която е режисьор и продуцент, е смутена от злоупотребата облика и гласа на татко й.

„ Вече съм чувала, че изкуственият разсъдък е употребен, с цел да пресъздаде „ гласа “ на татко ми, с цел да може да каже каквото желаят да чуят хората. И въпреки персонално да го намирам за смущаващо, последствията надалеч надвишават личните ми усеща. Живите артисти заслужават късмет да основават герои с техния избор, да озвучават анимационни филми, да влагат своите човешки старания и време в преследването на осъществяването “, показва Зелда.

Желанието на артиста е било да помогне на всички хора да се опасяват по-малко в живота

„ Тези пресъздавания на облици, в най-хубавия случай, са неприятни копия на велики хора. В най-лошия случай обаче са ужасяващо Франкенщайново страшилище съединено от най-лошите качества от всичко, което тази промишленост съставлява, вместо това, което би трябвало да бъде “, приключва поста си дъщерята на именития комедиант и артист.

По-рано Том Ханкс предизвести, че няма общо с дентална реклама, в която се употребява неговия облик, с цел да се насочат избрани послания. Той показва, че за задачата е употребен изкуствен интелект, който показва по-млада негова версия.

Според него технологията ще разреши той да се появява в нови филми даже и откакто почине

Гилдията на актьорите и сценаристите възобнови договарянията с холивудските студия в понеделник.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР