Дъщерята на президента Румен Радев влиза в ролята на любовница

...
Дъщерята на президента Румен Радев влиза в ролята на любовница
Коментари Харесай

Щерката на президента – любовница на Ники Илиев

Дъщерята на президента Румен Радев влиза в ролята на държанка във филм на артиста и режисьор Максим Генчев, написа в новия си брой „ Ретро “.

 

За Дарина Радева, която е студентка трети курс в НАТФИЗ, това ще бъде дебют в киното. В лентата на Генчев тя ще играе държанка на цар Иван Александър, в чиято роля ще се превъплъти артистът Ники Илиев. Филмът е спечелил конкурс и ще се снима за Българска национална телевизия. Сюжетът е по пиесата на Иван Вазов " Към бездна ", в която българският цар Иван Александър се залюбва с доста по-младо момиче, което води до поредност от пагубни последици за страната. В ролята на кралица Теодора - брачната половинка на царя, ще влезе младата актриса Неда Спасова.

Дъщерята на Румен Радев се явила на кастинга точно за ролята на любовницата Сара - еврейка по генезис. Според сюжета тя е красавица, висока и стройна, интелигентна и с темперамент и не е инцидентно в следствие става брачна половинка на царя.

Дарина Радева впечатлила Генчев и екипа му, които без съмнение я избрали за ролята. За присъединяване си във кино лентата тя ще получи хонорар, а фотосите се чака да започват напълно скоро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР