Дъщерята на президента Румен Радев извади лош късмет и няма

...
Дъщерята на президента Румен Радев извади лош късмет и няма
Коментари Харесай

Дъщерята на президента е съсипана заради...

Дъщерята на президента Румен Радев извади неприятен шанс и няма да има шанса да преживее тръпката на абитуриентския бал. Дарина е измежду тазгодишните зрелостници и приключва столичното 35 СОУ „ Добри Войников “, написа вестник " Ретро ".

Президентската дъщеря почнала подготовката за бала си още преди месеци и също като своите съученички се вълнувала от избора на рокля, грим, прическа. Поради изключителните ограничения в страната поради ковид обаче тя няма да има шанса да блесне като принцеса в елитния столичен ресторант, където класът ѝ трябвало да чества финала на XII клас. Дарина била унищожена от развоя на събитията и проронила значително сълзи, че балът ѝ няма да се състои.

Все отново щяла да има шанса да облече формалния тоалет в двора на учебното заведение, откакто на зрелостниците бе позволено да се съберат за последно в школата и да отброят от 1 до 12, както повелява традицията. Едва ли и изпращането на Дарина с родственици и другари ще протече по проект, както президентската дъщеря си го представяла. Тя не споделя дали събитието е отпаднало и не издава кои са били измежду поканените.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР