Дъщерята на президента Радев - Дарина е избрана за ролята

...
Дъщерята на президента Радев - Дарина е избрана за ролята
Коментари Харесай

Милена Фучеджиева за дъщерята на Радев като Сара: Зрителите ще я изядат с парцалите!

Дъщерята на президента Радев - Дарина е определена за ролята на Сара във филм на режисьора Максим Генчев за цар Иван Александър. Продуцент е Българска национална телевизия, която ще вложи 300 000 лв. в кинолентата на режисьора, който окарикатури Христо Ботев в едноименния си филм, излязъл в ефири на БТН на 2 януари и събрал унищожителна рецензия.

 

" Дарина бе определена на кастинг всред няколко претендентки. Не знаехме, че е щерка на президента. Тя е доста екзотична. Търсехме визия, която да не е модерна. Освен доста надарена като актриса Дарина носи ретро лъчение, с което доста ни впечатли ", показа Деси Ковачева, която бе мотор и на кино лентата " Ботев ".

 

Филмът ще стъпи върху повестта " Иван Александър " на Иван Вазов.

 

Милена Фучеджиева написа по този мотив статус във Facebook:

В момента в Америка има една огромна тематика в медиите за непотизма в артистичните среди.

За мен е персонално позната, тъй като аз самата съм нещо като това, което там назовават nepo baby. Баща ми е публицист, аз съм писателка.

Само че има една основна разлика. Баща ми не може да продава книгите и текстовете ми, нито да кара от гроба феновете да гледат сериалите ми, още повече, че времето в което той имаше въздействие от дълго време е завършило.

 

Актьорските деца-актьори, в тази ситуация и дъщерята на президента, са това за което тече яростна полемика сега в Америка.

Навремето примерно една Кейт Хъдсън не блестеше и на половина с качествата на майка си Голди Хоун, само че я направиха звезда. Примерите са безпределно доста.

 

В случая с Дарина Радева и бъдещия филм на Максим Генчев оптиката по никакъв начин не е добра за нея и за татко й. Филмът е със дотация от Българска национална телевизия, която е държавна телевизия.

 

Извън това би трябвало да си изцяло не наясно с творчеството на Генчев,  за да пуснеш щерка си да има актьорски дебют в негов филм.

Много неприятен наставнически избор от който без подозрение ще страда дъщерята на семейство Радеви.

 

Тя няма виновност за нищо, нито че носи това име, нито че Генчев приказва големи нелепости за великия й необоснован гений на Коканова, нито че родителите й са я хвърлили в устата на звяра - феновете, които " ще я изядат с парцалите ", както се споделя, когато излезе филмът - без да имат концепция какво ще й бъде породено. Жалко за момичето. Голяма родителска неточност, а Генчев добре си е изиграл картите.

Непо бейби номер 1 на България доста ще страда, уви. Искрено съчувствам на това дете.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР