Дъщерята на президента Жельо Желев - Станка винаги е имала

...
Дъщерята на президента Жельо Желев - Станка винаги е имала
Коментари Харесай

Радев няма никакъв политически капацитет

Дъщерята на президента Жельо Желев - Станка постоянно е имала мощна гражданска позиция.

Преди дни тя написа отворено писмо до президента Румен Радев и го упрекна, че дискредитира президентската институция. Включи се и в демонстрациите в отбрана на властта.

“Всеки един от нас би трябвало да заеме позиция. Да помислим за България, не за персоналните си ползи! Да помислим глобално”, прикани Желева.

Тя счита, че държавното управление на Кирил Петков не е напълно, само че е било кардинално.

“В българската политика има доста малко политици с принципи”, сподели тя в ефира на Нова.

“Не съм съгласна, че би трябвало да се вършат такива компромиси”, сподели още Желева, визирайки отхвърли на държавното управление да даде оръжие на Украйна. “Затова написах това писмо. Всичко би трябвало да бъде открито”, съобщи тя.

В писмото си тя насочва и рецензии към президента Румен Радев. В него тя споделя, че той “няма никакъв политически потенциал, няма политическа мисъл, идея и позиции”.

“Това е един човек, който прави това, което му се каже. Половината му съветници са някогашни военни. Това е една казарма. Той не води политика, която да пази ползите на България”, безапелационна е Станка Желева.

Единственото хубаво нещо, което се е случило на България за последните 30 години е, че е станала част от Европейски Съюз, счита още Желева.

“България няма бъдеще, в случай че излезе от Европа. Тя ще бъде играчка в ръцете на Русия и Турция”, съобщи дъщерята на Жельо Желев.

Тя сподели още, че вижда " голям капацитет " в някогашният началник на Народно събрание Никола Минчев да застане на премиерския пост.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР