Дъщерята на Преслава – Паола, стана на 3 години и

...
Дъщерята на Преслава – Паола, стана на 3 години и
Коментари Харесай

Не е за вярване какво направи Преслава за РД на дъщеря си СН...

Дъщерята на Преслава – Паола, стана на 3 години и майка ѝ провежда празненство за дребната принцеса, което наподобяваше женитба със звездно наличие от чалга съсловието. Първа измежду гостите се появи Софи Маринова, която даже гримира сладката рожденичка. Сред гостите бе и вуйна й Ивелина и Коцето, който се пошегува с ограниченията против ковид.



Как да си тръгнеш в 23.00 часа в тази компания?-чуди се Константин, който неотдавна се разгласи за наложително имунизиране на чиновниците в заведенията.



Паола и майка бяха облечена като за сватба-в бели рокли, за разлика от таткото, който бе като неприятно момче единствено в черно, написа hotnews.bg. Павел рядко се снима в обществените мрежи, само че поради наследницата си е направил изключение. За празника се е погрижила празненство организация, която бе подготвила обилен фон и извънредно красива торта.



Сред първите, поздравили в обществените мрежи звездната щерка, е певицата Джена. “Ей, сладурки. Честит рожден ден на дребната принцеса, да ви е доста здрава и щастлива”, написа тя.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР