Дъщерята на поп-фолк примата Глория – Симона Загорова, прави голяма

...
Дъщерята на поп-фолк примата Глория – Симона Загорова, прави голяма
Коментари Харесай

Симона Загорова става преподавател

Дъщерята на поп-фолк примата Глория – Симона Загорова, прави огромна бизнес крачка напред, като отваря лична музикална академия, разбра HotArena.

За това, че ще се занимава с преподаване в лична школа съобщия самата 24-годишна певица.

„ Време е за ново премеждие! Това да направя музикална академия и да бъда учител по пеене е моя фантазия от няколко години. След завършването на висшето си обучение съм подготвена да стартира и още един нов стадий в кариерното си развиване и израстването ми като човек. Заповядайте дружно да учим техниките на певческото изкуство, актьорското майсторство и театрално осъществяване на високо равнище! “, приканва звездата от „ Гласът на България “.

Към момента Симона към момента набира възпитаници, които да влязат в първия й клас. Това се случва посредством позвъняване по телефон или връзка с академията й по мейл. Загорова ще преподава в София, като всеки искащ да се учи отвън столицата също може да се запише в школата, като за задачата ще се организират и онлайн уроци, прецизира музикалната наследница. Все още не излиза наяве по кое време академията действително ще стартира да действа.

Новината за новото бизнес начинание на Загорова идва след извънредно претрупан завършек на месец август, в който звездата бе на присъединяване всяка вечер, а от време на време концертните й изяви стигаха и до две дневно.

Симона направи стремително професионално завръщане и след раждането на първото й дете. Само преди дни дъщерята на Глория отпразнува половин година от появяването на бебе Галина. „ 6 месеца благополучие “, написа малко Загорова в обществените мрежи.

Припомняме, че тя кръсти щерка си на известната си майка, чието рождено имее също Галина. Самата изпълнителка на „ Крепост “ доста оказва помощ в развъждането на дребната, като със Симона и мъжа й Даниел живеят в една къща, въпреки и на разнообразни етажи, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР