Дъщерята на покойния Митко Цoнев Деси Цонева сподели в социалните

...
Дъщерята на покойния Митко Цoнев Деси Цонева сподели в социалните
Коментари Харесай

Не Може Да Повярва Какво Й Дойде До Главата! Деси Цонева Стана Мишена На Опасни Бандити!

Дъщерята на починалия Митко Цoнев Деси Цонева показа в обществените мрежи следващото си неприятно прекарване. Вчера тя е получила подозрително позвъняване от телефонни измамници, което я е изкарало отвън нерви. Сутринта чаровницата имаше присъединяване в предаването на Гала „ На кафе “. След това се отправила към дома на родителите си в Бояна.

Скоро по-късно получила позвъняване. Мъжът от отсрещната страна на телефона й декларирал, че е от Национална сигурност. Деси Цонева научила с изненада, че била в някакъв лист с известни персони, които са евентуални жертви на телефонни измамници. Разбира се, тя не се вързала на номера и последвала цветуща канонада по адрес на индивида, който желал да я метне с крупна сума.

Още повече водещата се вбесила от обстоятелството, че пред къщата се навъртал недоверчив вид. Той очевидно чакал Деси Цонева да лапне въдицата и небрежно да прибере мечтаната сума. „ Сега като се мисля какъв брой са нагли тия и ме хвана гняв, че не взех едно дърво и му разруших тимберицата на тоя долу “, съобщи гневна тя.

Щерката на Митко Цонев е безапелационна, че няма да остави нещата по този начин. Камерите пред къщата са снимали както мъжа, по този начин и паркиран автомобил, в който е чакала жела. Тези фрагменти ще бъдат предадени на полицията, с цел да може да се намерят измамниците, написа pik.bg.

Докато Деси Цонева не се е вързала на номера, то баба й предходната година бе ужилена грубо при сходна скица. Тя се раздели с 8 бона и златни бижута. Загубата щеше да е още по-голяма, в случай че чиновниците в банката не се бяха усетили, че става въпрос за машинация и тя бе изтеглила и спестяванията си от сметката.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР