Дъщерята на покойния Иван Ласкин София не може да го

...
Дъщерята на покойния Иван Ласкин София не може да го
Коментари Харесай

Дъщерята на Иван Ласкин плакала за него навръх Нова година

Дъщерята на починалия Иван Ласкин София не може да го прежали две години след гибелта му, разкри майката на момичето Алекс Сърчаджиева.

Точно в 12 часа на Нова година момичето се разплакало за без време отшилия си татко.

"В очите на София има сълзи, има болежка, с която това дете ще живее цялостен живот. Болка, която не мога да лишава и колкото и да се старая да заместя татко й, няма по какъв начин да се случи, тъй като не съм Иван. Те бяха доста свързани. В тяхната връзка, аз в никакъв случай не съм съществувала “, описа прочувствено Сърчаджиева пред Българска национална телевизия.

"Тя обожава татко си. Дойде Нова година и в 12 часа тя плака за него. И по този начин ще й мине животът ".

Актрисата призна, че и тя към момента търси връзка с умрелия. "Написах нещо във Facebook, може би подсъзнателно диря някаква връзка с него. Така го почувствах. Не съм запомнила това, което съм написала. Не желая да товаря хората, всички са изгубили близки. Болката е моя, той доста ми липсва и постоянно ще ми липсва. Това, което беше сред нас, беше като приказка, като разказ ". Тя претърпяла и нова загуба преди три дни, тъй като умрелият от инфаркт артист Филип Трифонов бил неин кръстник.

Сърчаджиева описа за удоволствието да води новогодишната стратегия на Българска национална телевизия дружно с някогашния си Руслан Мъйнов.

Повече може да прочетете.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР