Дъщерята на певицата Емилия - Мира, днес става на 3

...
Дъщерята на певицата Емилия - Мира, днес става на 3
Коментари Харесай

Емилия отпразнува третия рожден ден на дъщеря си Мира

Дъщерята на певицата Емилия - Мира, през днешния ден става на 3 годинки. Мира е дете на фолк звездата от брака й с Коко Динев.

Емилия качи фотография в обществените мрежи, с цел да означи празника.

"На трети октомври преди три години беше понеделник-слънчев и прелестен ден като днешния. Събудих се и даже не подозирах, че навръх този ден ще се видя с моето второ слънчице. Предстоеше ми естествен обзор, а всъшност се оказа, че огромният ден е пристигнал. Бях щастлива в същото време уплашена-вече знаех какво следва. В 16:42 видях и чух едно прелестно творение, което знаех, че ще обичам повече от всичко и, че ще се апелирам всеки ден на Господ да я пази и да я закриля.
Обичаме те Мира! Ти си ни най-малкото и сладко дребосъче у дома. Желаем ти прелестно детство и тази артистичност и тази прелестна усмивка да бъдат с теб вечно!!! Честит трети рожден ден, Слънчице!!! Целуваме те цялото семейство ", написа в Instagram Емилия.

View this post on Instagram
На трети октомври преди три години беше понеделник-слънчев и прелестен ден като днешния.Събудих се и даже не подозирах,че навръх този ден ще се видя с моето второ слънчице.Предстоеше ми естествен обзор,а всъшност се оказа,че огромният ден е пристигнал.Бях щастлива в същото време уплашена-вече знаех какво следва.В 16:42 видях и чух едно прелестно творение,което знаех,че ще обичам повече от всичко и,че ще се апелирам всеки ден на Господ да я пази и да я закриля. Обичаме те Мира!Ти си ни най-малкото и сладко дребосъче у дома.Желаем ти прелестно детство и тази артистичност и тази прелестна усмивка да бъдат с теб вечно!!!Честит трети рожден ден,Слънчице!!!Целуваме те цялото семейство.

A post shared by E M I L I A (@emilia.online) on Oct 3, 2019 at 2:41am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР