Дъщерята на Петър Хубчев - Кристина, използва социалните мрежи, за

...
Дъщерята на Петър Хубчев - Кристина, използва социалните мрежи, за
Коментари Харесай

Дъщерята на Петър Хубчев разтърси социалните мрежи

Дъщерята на Петър Хубчев - Кристина, употребява обществените мрежи, с цел да благодари на всички за поддръжката към баща ѝ, който се бори с рака.

В " Мача на вярата " се резервира наклонността играта да бъде спряна в 5-ата минута, с цел да се приветства Петър Хубчев. Преди старта на благотворителния дуел пък легендата Христо Стоичков подари специфична фланелка на сестрата на Хубчев и дългогодишния му асистент Левон Апкарян. Освен това футболисти носеха фланелки с надписа " С теб сме, Петьо ".

Ето какво написа Кристина Хубчева в профила си: 

" Преди една година татко ми се прибра от България и малко по-късно той ни показа, че е болен от рак. Това беше огромен потрес, най-любимият ми човек на този свят, който в никакъв случай не ми е споделил неприятна дума и е желал единствено едно от нас, да почитаме хората. Аз преодолях шока и си споделих щом той е мощен и ние ще сме с него. Неговото заболяване обърка целия му проект за в бъдещето. Но в този момент има нова задача и тя е да се оправи оптимално. Мисля, че в този момент, откакто огромна част научиха за неговата борба, му олекна и хората няма да се чудят за какво е напуснал Берое, за какво не участва в общественото пространство и така нататък

Тук в този момент е моментът да благодарим на всички другари, които се свързаха с нас да благодарим за поддръжката. Огромна признателност към Стилиян Петров и неговата Фондация, към всички български и международни футболни звезди, взели участие в Мача на вярата, към всички футболни клубове в България и хора, които са с него в този миг. "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР