Дъщерята на Пеле Кели Насименто благодари на лекарите, които се

...
Дъщерята на Пеле Кели Насименто благодари на лекарите, които се
Коментари Харесай

Състоянието на Пеле е критично

Дъщерята на Пеле Кели Насименто благодари на лекарите, които се грижат за татко й в болничното заведение " Алберт Айнщайн " в Сао Пауло, където някогашният състезател е приет в болница от ноември.

„ Винаги имаме защо да сме признателни, даже когато прекарваме Коледа в болничното заведение. Да видиш татко ни лекуван от тези експерти, които са супер способени и извънредно привързани, е привилегия ". Тя също по този начин благодари на почитателите за това, че са дружно с татко й, оказват му поддръжка, за любовта, която фамилията получава в сложния миг.

Пеле беше приет в болница на 29 ноември за преоценка на химиотерапията за битка с рака на дебелото черво, само че бе лекуван и от респираторна зараза. Според последния отчет на болничното заведение Пеле се нуждае от грижи, свързани с бъбречна и сърдечна дисфункция.

В нощта против тази неделя от болничното заведение оповестиха, че няма положителни вести по отношение на неговото здравословно положение. 

Вестник Folha de Sao Paulo разгласи, че Сантос е почнал подготовка за поклонението на Пеле на своя стадион, а и бразилското държавно управление към този момент се приготвя за деня, в който ще разгласи гибелта на легендата. Според медията положението му е сериозно. 

В същото време Пеле продължава да получава поддръжка от някогашни и сегашни футболисти. Легендарният бразилски нападател Ромарио съобщи: " Целият свят се моли за теб ". Световният първенец от Съединени американски щати 1994 изрази поддръжката си след благотворителен мач в град Уберландия, написа Труд.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР