Дъщерята на педиатър от Лонг Айлънд, която беше фатално хвърлена

...
Дъщерята на педиатър от Лонг Айлънд, която беше фатално хвърлена
Коментари Харесай

Дъщерята на педиатър от Ню Йорк казва, че ремаркето на Airstream е имало „пропуск за безопасността“ при фатална злополука: report

Дъщерята на педиатър от Лонг Айлънд, която беше съдбовно хвърлена от Airstream през уикенда, сподели " забележителен пропуск " в дизайна на ремаркето способства за трагичния случай.

Ужасени водачи видяха доктор Моника Воронецка, 58, да се вкопчва за дръжката на вратата на фамилното ремарке, преди да загуби хватката й и удари главата си в рамото на State Route 12E в Watertown в събота, се споделя в известие на полицията на щата Ню Йорк.

„ Те отиваха за Airbnb в Кейп Винсент, с цел да видят затъмнението. Спряха на място за сладолед към 20 минути преди да стигнат [там], тогава взеха решение да имат майката, дъщерята и приятелят на дъщерята се качват в задната част на кемпера “, сподели боецът Джак Келър пред Fox News Digital.

„ Те бяха откъм гърба в кемпера, тогава жертвата видя открехнатата врата и се опита да я затвори. Тя падна и удари главата си и в последна сметка се поддаде на тези пострадвания “, сподели Келер.

58-годишният педиатър от Stony Brook Medicine Моника Воронецка умря в събота, откакто беше изхвърлена от движещо се ремарке на Airstream по време на фамилно пътешестване, с цел да види затъмнението. (Моника Воронецка/Facebook)

Дъщерята на Воронецка Хелена сподели пред New York Post, че майка й обича Airstream, давайки му прякор и даже спи вътре, до момента в който е паркиран на алеята.

Но съдбовен минус в дизайна му е изиграл роля в немислимата гибел на майка й, тя декларира: 

„ Вратите на Airstream се отварят по противоположния метод, който бихте очаквали. Не вземайте инженерна степен, с цел да знаете, че на всяко движещо се транспортно средство, без значение дали е рейс, кола или ремарке, вратите би трябвало да се отварят против вятъра, а не към него “, сподели Хелена пред Post. „ Това ми наподобява като забележителен пропуск в сигурността и наподобява като единствената причина, заради която се отварят по този метод, е да предпазят тентата на ремаркето. “

В имейл до Fox News Digital Airstream написа, че е ремаркетата не са основани за пасажери, когато са в придвижване: 

„ Пътническите ремаркета Airstream не са проектирани да транспортират пасажери, до момента в който са в придвижване “, написа компанията. „ Протоколът за сигурност, в детайли разказан в управленията за употреба на Airstream и споделен на уеб страницата на Airstream, поучава притежателите да не теглят Airstream с хора вътре. Много щати не разрешават превозването на пасажери в ремарке или седлово колело. “

На фотографията е фамилно ремарке Airstream – държавната полиция сподели, че брачният партньор на Woroniecka е теглил сребристото ремарке за дома в Dodge Ram, когато вятърът отвори вратата на ремаркето. Ужасени водачи станаха очевидци на дамата, която висеше на дръжката на вратата, преди да изгуби хватката си и да удари главата си в рамото на автомагистралата. (Полиция на щата Ню Йорк)

Компанията също включва откъс от Моника Герачи от Асоциацията на RV промишлеността, която добави, че теглените транспортни средства за отдих не са оборудвани с защитни колани или безвредни места за сядане, тъй като не са предопределени да транспортират пасажери, до момента в който транспортното средство е в придвижване и че всички пасажери би трябвало да се возят в тегленето транспортно средство с сложени защитни колани.

Законът на щата Ню Йорк не разрешава на всеки да се вози вътре в ремарке, до момента в който то се тегли от настрана транспортно средство.

Хелена се обърна към препоръките на компанията в изявлението си с Post:  

„ Разбира се, може би Airstream не поучава да пътувате вътре в ремаркето. Но си помислихме, че може би последните 20 минути от осемчасово шофиране по доста тихи и мудни селски пътища ще са добре “, сподели тя пред изданието. „ И това е изцяло законно в някои щати... Това беше просто вманиачен случай... Няма кой да бъде отговорен. Това не е ничия виновност. “

Woroniecka беше нарекла Airstream 2024 „ мъгливост, “ сподели щерка й, тъй като „ съставлява премеждие и проучване “ и има прикрепени черупки, изписващи името в рамка над входа.

Woroniecka работи в Stony Brook Medicine от началото на 2000 година и специализира в детска имунология и алергии, съгласно уеб страницата на болничното заведение. (Monika Woroniecka/Facebook)

„ Тя също обичаше да пътува и да изследва, заради което родителите ми купиха филмовия откъс – те възнамеряваха да се пенсионират по-рано и да пътуват до националните паркове и да прекарват времето си в изследване дружно “, сподели Хелена за филмовия откъс, който родителите й купиха преди два месеца, съгласно Post. „ Тя обичаше този филмов откъс толкоз доста и изля душата си в него. “

Майката на три деца беше толкоз разчувствана да види затъмнението със фамилията си, сподели Хелена пред Post, че „ научаваше за космоса и изследвайки разнообразни очила за затъмнение и купувайки обичаните хранителни артикули на всички " в продължение на седмици авансово.

" Майка ми обичаше фамилията си повече от всичко останало, тъй че фактът, че сестра ми и аз се прибирахме у дома, тъй че всички можеха да отидат да видят затъмнението дружно – за това беше най-развълнувана, че прекарваше време с всички “, сподели дъщерята пред изхода.

Хелена сподели на Post, че медицинският център Samaritan, където нейната Woroniecka е оповестена за мъртва, е болничното заведение, в която е дала ражда щерка си, когато фамилията живее в Бъфало.

„ Това пътешестване беше първият път, когато те се върнаха в този град и тя беше разчувствана да види остарелия им апартамент и остарелия град и по този начин се случи, че умря в същата болница, в която се случих и аз ", сподели Хелена.

 

Тя сподели на изхода, че и двамата й родители са родени в Полша през 1965 година и са се преместили в Съединени американски щати през 1992 г. Родният език на Воронецка е полски, съгласно нейната биография в Stony Brook Medicine, където работеше, което „ [привлече] полскоговорящи фамилии от далечни дистанции. “

„ Тя беше най-любящият, великодушен и със златни сърца човек, който в миналото съм познавал “, сподели Хелена за майка си, оповестява Post. „ Тя постоянно, постоянно е мислила по какъв начин да подаде ръка за помощ на някого, без значение дали нейното семейство, пациенти или другари, които имат медицински въпроси, или непознати на улицата. Тя прекара целия си живот, помагайки и обгрижвайки хората по един или различен метод, и ще прекарам остатъка от живота си, пробвайки се да бъда като нея. "

Кристина Култър е кореспондент за Съединени американски щати и света за Fox News Digital. Изпратете имейл със препоръки за историята на [email protected].

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР