Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, призна, че си е

...
Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, призна, че си е
Коментари Харесай

Сузанита се похвали с нови 700 кубика в бюста

Дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, призна, че си е поставила общо 750 кубика силикон в пазвата, написа в. " Телеграф ".

Изпълнителката едвам дочака 18-ти рожден ден, който беше при започване на месеца, с цел да го направи и счита да разноски гордо новите си гърди на своя абитуриентски бал, който е тази година.

Засега обаче заради противоепидемичната конюнктура към момента не е ясно по какъв начин ще бъдат извършени абитуриентските сбирки. В своя персонален профил в Тик-ток Сузанита си пусна кадър от болничното легло, очевидно преди или след пластичната интервенция за увеличаване на бюста.

В клиниката в Истанбул Сузи е била съпроводена от своята майка Шенай Мурад, чиято ръка се вижда на споделения в обществената мрежа кадър.

„ Моите нови 375 кубика във всяка гърда са към този момент тук ", написа дъщерята на Орхан Мурад, на която се виждат част от новите силиконови импланти.

Сузанита още предходната година легна под ножа, а родителите ѝ я поддържаха. „ Нормално е, че я пази, тъй като му е щерка, само че може ли още преди да е пълнолетна, да наподобява обезобразена и като руина?! Изпусната работа... ", възмущават се консуматори в обществените мрежи.

Това по никакъв начин не са първите корекции на Сузанита. Устните на изпълнителката на „ Луцифер и Буда " към този момент са големи и цялостни с хиалурон, а тя не стопира да изяснява и да се хвали какъв брой доста се харесва по този начин. Говори се, че тийнейджърката си е слагала и филъри в скулите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР