Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов от малка е

...
Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов от малка е
Коментари Харесай

Дъщерята на Николета и Божинов с дрешки за хилядарка и телефон за 2 бона! (Снимки):

Дъщерята на Николета Лозанова и Валери Божинов от дребна е привикнала да получава единствено най-хубавото (и най-скъпото). Както е известно, тийнейджърката посещава едно от най-скъпите учебни заведения в страната, а постоянно дефилира в обществените мрежи със скъпи маркови дрешки – съвсем като известната си майка.

Сега обаче най-успешната родна плеймейтка безусловно позлати щерка си! Малката Никол Божинова е облечена в дизайнерски облекла на дъщерята на „ бийтълса “ Пол Маккартни – Стела Маккартни, чиито сбирки са едни от най-скъпите.

Преди дни майка и щерка отпътуваха за Париж, където посветиха няколко дни на занимания и обиколки из „ Дисниленд “, преди старта на новата образователна година. По време на воаяжа си из френската столица гордата Николета снима дъщеря си, която към този момент ловко копира известната си майка и е усвоила техниките за селфита, писа „ България Днес “.

 Никол Божинова

На фрагмента се вижда, че дребната Никол е облечена от глава до пети в облеклата на Стела Маккартни от детската й сбирка. Справка в формалния уебсайт на дизайнерката разкрива, че дребната кръгла дамска чанта на рамото на Никол коства 113 $, или към 200 лева, розовата пола е на цена към 150 лева, а най-скъпи се оказват каубойските ботуши, които са над 500 лева Така цялостната визия на ученичката коства повече от една минимална заплата у нас.

Впечатление прави и телефонът, с който дъщерята на Валери Божинов се снима. Той е финален модел сгъваем телефон, който е от няколко седмици на пазара и коства над 2000 лева

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР