Дъщерята на Наум Шопов-младши, който наскоро бе изписан от болница,

...
Дъщерята на Наум Шопов-младши, който наскоро бе изписан от болница,
Коментари Харесай

И дъщеричката на Наум Шопов изкарала коронавируса

Дъщерята на Наум Шопов-младши, който неотдавна бе изписан от болница, също е изкарала ковид. Това разгласи неговата половинка и майка на детето, разказвайки за тяхното лекуване в обществените мрежи. За наслада на почитателите на известните инфлуенсъри, те са още веднъж дружно и всички са добре, написа уеб сайтът Tialoto.bg.

„ Изкарахме вируса тежко, и за най-голямо страдание, той не пропусна и Амая “, написа Теа Минкова в Instagram, акцентирайки, че последните две седмици били много тежки за фамилията им.

Жената до звездата от „ Откраднат живот “ и същински доктор в живота, уточни, че е извънредно признателна, изключително на майка ѝ и сестра ѝ, които дефинира като „ Корпус за бързо реагиране “. Най-вероятно те са им помогнали с медикаменти и пазарували, когато първоначално били под карантина.

Припомняме, че Наум Шопов заяви във Фейсбук, че е инфектиран с COVID-19. След няколко дни той разгласява фотография от лечебно заведение, обяснявайки, че положението му се е влошило.

„ Момичетата ми също са добре! Надявам се, този път да е дефинитивно за всички ни! “, уточни той тогава. Много от почитателите му настояха да опише по какъв начин се е излекувал.

След като всички към този момент са здрави, Минкова показа, че „ лети от кеф “ за това, че може да излиза на открито.

„ Сега постепенно започваме да се връщаме към естествения си метод на живот. Пазете се! “, споделя още тя.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР