Дъщерята на музиканта Мустафа Чаушев – певицата Ажда, разкри пред

...
Дъщерята на музиканта Мустафа Чаушев – певицата Ажда, разкри пред
Коментари Харесай

Защо стреляха по Мустафа Чаушев? Шокиращи подробности разкри дъщеря му за екшъна, който се разиграл пред очите й !!!

Дъщерята на музиканта Мустафа Чаушев – певицата Ажда, разкри пред БЛИЦ тъкмо какво е претърпяла със фамилията си в Турция, откакто мъж е стрелял по колата им поради забележка на границата. Тя даде детайлности за причинителя на действието и призна за какво до момента не са дали публичност на случая.

Чаушева сподели и извънредни фрагменти на автомобила, който е бил надупчен от джигита. “За мен беше голям стрес. В първия миг не можеш да осъзнаеш какво ти се случва и не можеш да го асимилираш. Виждаш, че можеш да загубиш родителите си. За мен няма значение дали щеше да се случи нещо с мен или не, тъй като аз доста държа на фамилията си, обичам ги.

Да, факт е, че изгубих гласа си за към 10 дни стопирах да се храня, събуждах се в някакви такива часове като 3-4 сутринта. Събуждах се на няколко пъти душеейки се и си мислех, че загивам. Просто не можех да си поема въздух. Беше голям стресът. Преодолях нещата благодарение на моето семейство, приятелите ми, които бяха неразделно до мен и ме подкрепяха.

Най-лошо към този момент е минало и сме живи и здрави, това е важното”, сподели тя. “Ние не успяхме в първия миг да осъзнаем какво се е случило и да се уплашим. Шокът пристигна малко по-късно. Майка ми е доста мощна жена и гледа в необятно и по-отгоре на нещата. Най-много се уплаших аз в полза на истината”, прибавя Ажда.   “На мен ми е доста обидно от отношението на управляващите ни там. Посолството ни в Анкара ни трансферира в консулството в Истанбул, обясних обстановката, дадоха обещание да ми върнат позвъняване от Истанбул, само че по този начин и не го сториха. Някакси да неглижираш един подобен случай е в действителност необичайно и неприятно”, добави дъщерята на музиканта.



Ажда разкри за какво са изчакали два месеца преди да приказват за случая: “Ние сме хора актьори, не искахме да дадем публичност, тъй като по този начин или другояче прекарването беше единствено по себе си прекомерно натоварващо и доста стресиращо. Трудно се измъкнах от цялата тази обстановка чисто душевен. Вече съм го преодоляла и може би по тази причина открих сили да го споделя и да му дам повече гласност”, сподели тя. “Нямам детайлности дали оръжието на нападателя е било законно.

Доколкото разбрах от органите на реда е, че той е с чисто досие. Не искахме да повдигаме обвиняване, не тъй като ще се проточи във времето или няма да получим в веществен проект това, което би трябвало. Там правосъдната система работи доста добре. Родителите ми взеха решение, че не желаят да се занимават повече с това, тъй като представете си единствено поради една забележка какво се случи, а в случай че го вкараш този човек в пандиза, представете си какво ще прави и по какъв начин ще реши да отмъщава. Човекът не беше състоятелен, беше облечен в спортен екип, с една спортна шапка. Изглеждаше напълно елементарен и изобщо не сме предполагали, че може да се случи сходно нещо”, добави Ажда.



Тя призна, че е обезпокоена от експанзията на пътя, която се случва освен в България, само че и по целия свят: “Проблемът с експанзията по пътя е доста огромен и не е единствено тук в България. Виждаме, че по целия свят се случват тези неща и е доста неприятно това. Не знам по какъв метод би трябвало да се стопира това нещо и да сме малко по-добри и толерантни”, приключи тя.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР