Дъщерята на Младен Михалев — Маджо, заряза дългогодишното си гадже.

...
Дъщерята на Младен Михалев — Маджо, заряза дългогодишното си гадже.
Коментари Харесай

Щерката на Маджо заряза гаджето

Дъщерята на Младен Михалев — Маджо, заряза дългогодишното си гадже. От известно време красивата Йоана е свободна, откакто скъса с племенника на някогашния основен проектант на София — Иво Диков, дочу HotArena .

Иван, както е същинското име на младежа и наследницата на предприемача, бяха дружно повече от година. Двамата остават доста положителни другари и след раздялата, а техни близки се надяват въпреки всичко още веднъж да се съберат.

Повод за разрива били непрекъснатите нападения на непознати девойки, които сваляли непрекъснато Диков — младши.

„ В началото Йоана даже не помисляше, че всякакви плеймейтки и златотърсачки могат да й бъдат конкуренция. Но в един миг цялата нервност към гаджето й стартира да й идва допълнително ”, съобщи нейна другарка.

Йоана и Иво живееха дружно повече от година, като за това време са се разделяли едвам за два-три дни. В момента всеки от тях живее в личното си жилище.
Двойката няма годеж, нито пък мисли за женитба, макар слуховете в пресата. Все отново, приятелките на Йоана не изключват вероятността, двамата да се съберат още веднъж.

„ Любовта им е мощна, те са извънредно интелигентни хора и може би са надмогнали краткотрайните неразбирателства ”, безапелационни са приятелите на Иво. Двойката за първи път показва близостта си предходната година на мач на „ Славия ”, появявайки се дружно на стадион „ Васил Левски ”.

Що се отнася до Иво Диков, то той е племенник на досегашния основен проектант на София — Петър Диков. Баща му Калин също е проектант по обучение, а преди да се дипломира, е приключил с отличие Италианския колеж.

През последните години сполучливо развива строителен бизнес и има три компании ангажирани със строителство и ръководство на парцели. Майката на Иво Таня е известна дизайнерка, както и сестра му Ирен.

Дъщерята на Маджо от своя страна е извънредно сполучлив финансист и сега се изявява като специалист в Асет Банк. Преди това тя приключи лицей в Цюрих, а в следствие продължи образованието си по финанси и в Лондон.

Там имаше дългогодишна връзка с гръцкия си състудент Янис, с който даже разделяха квартира в влиятелния комплекс „ Кенсингтън ”.

Йоана е в отлични връзки освен с бившето си гадже, само че и с доведената си сестра Мелина Христова. Момичето е щерка на Милкана Паунова — дамата до Маджо сега.

Мелина също е израснала в Швейцария и като приятелката си учи финанси. За нея се знае, че е внучка на Добри Джуров — младши, наследник на военачалник Добри Джуров, който командваше армията на Тодор Живков.

В приятелския кръг на двете девойки са още две деца на известни български персони — Георги Гергов — младши, наследник на пловдивския предприемач Георги Гергов и Адриана Тюркмен — дъщерята на Фатик.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР