Дъщерята на Мая и Магапаса определено се наслаждава на живота

...
Дъщерята на Мая и Магапаса определено се наслаждава на живота
Коментари Харесай

Какво се случва с Кристиана - изумително красивата дъщеря на Мая и Магапаса?

Дъщерята на Мая и Магапаса несъмнено се любува на живота си в Щатите, където е дружно с майка си. Кристиана не е от най-активните девойки в Instagram, само че пък споделя понякога фотоси, от които струи същински разкош, който е подобаващ за дъщерята на поп-фолк икони от близкото минало.

Мая и Магапаса като имена евентуално не приказват доста на някои от вас, само че сигурно всеки милениъл знае добре, че тези двамата бяха един от топ дуетите от началото на този век. Във фолк средите рядко се раждат дуети, само че Мая и Магапаса с изключение на спътници в живота, бяха също и на огромната сцена. Е, всичко това е към този момент от дълго време зад тила им, само че едно нещо продължава да ги свързва - тяхната красива щерка Кристиана.

Виж още: Антоанет Пепе: Нямам секрети! Живях с наркозависим и страдах от анорексия!

Красавицата към този момент е на 24 години, а голяма част от живота ѝ е минал в Щатите, където образованието и възпитанието са несъмнено много по-различни от тези по нашите географски ширини. Това обаче не ѝ пречи да пази в сърцето си особено място за България, която тя също обича. Кристиана несъмнено обаче наподобява се е метнала много на майка си, която постоянно е била красива и доста поддържана жена.

Съдейки от фотосите, които качва в Instagram, Кристиана несъмнено е момиче, което завърта главите на локалните момчета в града на прегрешението и хазарта. Със сигурност Криси е получавала най-малко едно предложение да бъде модел, тъй като е освен секси, само че и много висока. Тя обаче не се занимава с мода, а с пеене и написа музика. Явно фамилните гении са се предали и на самата нея. На този стадий не е ясно дали има желание да става професионална певица, само че едно е несъмнено - би била много сполучлива, в случай че реши да се занимава с това.

Тоалети и аксесоари на Chanel, скъпи часовници и неповторим автомобил – това са част от нещата, които вършат първо усещане в Instagram профила на Кристиана.

Кристиана несъмнено наподобява на майка си и има толкоз дълги крайници, че не една манекенка би ѝ завидяла. Кристиана обаче избира различен път за себе си, а не модата. Тя се занимава с пеене, написа и песни, само че също учи в лицей и работи.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР