Дъщерята на Мая и Магапаса е тръгнала по стъпките на

...
Дъщерята на Мая и Магапаса е тръгнала по стъпките на
Коментари Харесай

Щерката на Мая и Магапаса - убийствена мацка с перфектни мерки и ангелски глас

Дъщерята на Мая и Магапаса е тръгнала по стъпките на родителите си. Младата Кристиана, която живее при майка си в Лас Вегас, Съединени американски щати, написа песни и се занимава с музика.

Момичето е наследнило гения на звездните си родители в пеенето. Без да върви на уроци, Кристиана съумява да развие гласа си съвсем до съвършенство. Въпреки че има данни да се изявява като модел, наследничката на именитото дуо избира да не е по кориците на модерно списания, а да основава шлагери. Кристиана е отказвала неведнъж на организации, макар че се е изявявала пред обектива преди време. Тя е безапелационна, че не желае да се занимава напълно с моделството.

Наследничката на Мая и Магапаса може да се похвали с неповторимо изваяно тяло, на което биха завидели и родни чалга изпълнителки. Цялата е стегната, има смъртоносен бюст, а лицето е на същинска хубавица. Девойката доста наподобява на майка си. А най-отличителният белег е безкрайните дълги крайници, които има. Девойката не е модифицирана, като се изключи устните си, където има хиалурон, проличава от последните й фотоси, писа България Днес.

Младата Кристиана към този момент е написала няколко песни за американски музиканти. Брюнетката е на 22 години. Учи в локален щатски лицей. И работи почасово, с цел да се устоя. Сексапилната наследничка на Мая и Магапаса показва първокласен метод на живот. Кристиана носи единствено най-маркови и скъпи облекла на известни марки. Дали те са подарък от тайнствено гадже, което пази в загадка, или работата й е добре платена, не се знае.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР