Дъщерята на Любо Нейков, когото от две седмици гледаме в

...
Дъщерята на Любо Нейков, когото от две седмици гледаме в
Коментари Харесай

Любо Нейков дава 120 бона да изучи брилянтно дъщеря си

Дъщерята на Любо Нейков, който от две седмици гледаме в „ България търси гений “, към този момент си има другар, нищо че е единствено на 10 години. Анна е неразделна със сина на различен прочут водещ - продуцента Евтим Милошев - Петър , който е към момента на 9 години. Децата учат дружно в едно от най-престижните учебни заведения у нас - столичния френски колеж „ Виктор Юго “.

Школото има отлична популярност, само че образованието там не е налично за множеството български деца. Обучението в лицея е напълно платено, а информация с новия ценоразпис демонстрира, че единствено за една образователна година Любо, Милошев и останалите родители, пратили децата си там, заплащат по 10 хиляди лв.. Сумата, стигаща за отлична кола втора употреба, се внася на три пъти, само че в нея не влизат всички спомагателни разноски от рода на кръжоци, зелени учебни заведения, извънкласни занимания. Отделно се заплащат и всички изпити. Ако щерката на Любо реши да остане до XII клас във френския колеж, татко й ще е вложил 120 хиляди в обучение, което елементарните български деца получават изцяло гратис .

Припомняме, че преди Анна да тръгне в първи клас, тя посещаваше и забавачницата на „ Виктор Юго “. Таксата за нея не е доста по-ниска от учебната и се равнява на 9410 лева В влиятелното школо наследничката на артиста дружи с потомците на родния и задграничен бизнес хайлайф, както и на дипломати и политици , само че най-вече харесва да си приказва и играе с Петър.

Анна е дълго чакано дете, а Любо е извънредно завързан към нея. Когато пътува по турнета, постоянно носи нейна дрешка, която гушка вечер. Затова и не бил изключително благополучен различен мъж да се върти към Аннна. „ Разказа на Петър, че има законно притежавано оръжие и даже му сподели разрешителното. Нашият първо се впечатли, само че по-късно разбра, че това си е опасност - „ в случай че не се държиш добре с Анна, мога да го употребявам “ - споделя през смях майката на Петър - Христина Апостолова , представена от в. „ Минаха години “. Тя е сценаристка на „ Откраднат живот “, където Нейков също взе участие, и двете фамилии са доста близки.

Милошев и Нейков са съдружници, само че работата при тях е разграничена. Едрият артист се грижи „ Комиците “ да забавляват публиката, до момента в който Милошев се занимава повече със снимането на сериали. Тях пък ги написа Апостолова, която има още един наследник от Димитър Рачков , който носи неговото име.

За разлика от нея, дамата на Любо - Гинка - се е отдала напълно на фамилията и единствена от четиримата няма присъединяване в бизнеса. 9-годишният Петър обаче интензивно взе участие във филмите на родителите си и партнира без боязън на звезди като Владо Карамазов . Той е непосредствен и с бащата на брат си Димитър Рачков и постоянно посещава комика в неговата къща в компанията на Митко-младши .

Христина Апостолова има още един брак зад тила си - с музиканта Димо от група ПИФ , който си отиде от ковид без време. Той остави две дребни деца, а Апостолова не се появи на погребението му . В продължение на пет години след раздялата им Димо гълтал антидепресанти и се сдобил с диагноза страхова невроза. Лекувал се от спомените със мощни болкоуспокояващи, които го създали подвластен към медикаментите и опиатите.

Христина, сходно на Рачков и Димо, е възпитаничка на НАТФИЗ. Тя е някогашна манекенка , само че от дълго време е обвързвана с малкия екран. Докато живее с Рачков, работи в спряното към този момент предаване „ Господари на ефира “ , а в този момент обмисля нови планове след края на „ Откраднат живот “ .

В началото на тази година фамилията на Милошев претърпя коронавирус, само че всички бяха с леки признаци и не се наложи да постъпят в болница. Малкият Рачков се отърва най-лесно от китайската болест, само че и Петър бил с леки признаци. Петър и Анна са израснали дружно , по тази причина никой не бил сюрпризиран от близката им дружба, още повече че учат в един клас. „ Само аз, като татко на момиче, имам някои терзания “ - не стопира да се майтапи Нейков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР