Дъщерята на Лияна стана абитуриентка, но избора й на тоалет

...
Дъщерята на Лияна стана абитуриентка, но избора й на тоалет
Коментари Харесай

Щерката на Лияна като мутреса на бала

Дъщерята на Лияна стана абитуриентка, само че избора й на тоалет озадачи мнозина. Дениз избра черни одежди като мутреса, вместо да заложи на ослепителен цвят рокля, както направиха множеството й връстнички. "Мутренското очевидно си я влече, щом и балоните бяха в черно ", разясниха страничрни наблюдаващи.

Звездната майка на Дениз беше и гвоздеят на купона, като поздрави гостите на бала с няколко свои шлагера, а след нея глас извиха Бони и щерка й Михаела. Първата част на празника е била в ресторанта Къщата с часовника, а в късните часове празненството беше в заведението на Коцето - Плаза, излиза наяве от сторитата в Инстаграм.



Лияна беше се заканила да направи огромно тържество за абитуриентката си. В реалност тя е избрала един от най-скъпите заведения за хранене в столицата, само че черната линия на тържеството по-скоро натежаваше в сравнение с да подготвя развлечение на младо момиче.



"Черният цвят несъмнено я застарява. Все отново не е на 35, с цел да се облече в такава рокля ", разясниха избора й. Отделно и украсата с черни балони също натежаваше на ВИП-купона.



Лияна не изневери на минижупа и при завършването на щерка си.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР