Дъщерята на Личканов - Христина, публикува пост в профила си

...
Дъщерята на Личканов - Христина, публикува пост в профила си
Коментари Харесай

Дъщерята на Личкана: Баща ми почина заради бездействие от прокуратурата

Дъщерята на Личканов - Христина, разгласява пост в профила си във фейсбук, с която оповестява за гибелта на 56-годишния задържан. Младата жена упреква институциите, че не са подхванали ограничения да предотвратят съдбовния край.

Публикуваме поста ѝ без редакторска интервенция:

" Баща ми, Ангел Личканов, умря в резултат на безучастие от прокуратурата! Поради НЕВЗЕТИ НИКАКВИ ограничения от органите на реда, нашият безценен и незаместим татко, наследник, брачен партньор и дядо, си отиде на 56 година На 20.07.23 година, в 12 ч. на обяд, ТОЙ излезна от лекарски обзор в болничното заведение със мнение " СПЕШНА РЕАНИМАЦИЯ, ЗАПУШЕНА АРТЕРИЯ ".

Не се започнаха НИКАКВИ ограничения за спасяването на живота му, беше ВЪРНАТ в ареста, макар че се усещаше зле и НЕ БЕШЕ ЗАКАРАН В БОЛНИЦА, ИГНОРИРАЙКИ мнението на доктора, че е за " СПЕШНА РЕАНИМАЦИЯ "!

Семейството му стояхме пред АРЕСТА в Пловдив, персонално аз занесох медикаментите, изписани от доктора в 12 ч. на обяд, които НЕ БЯХА ПРИЕТИ ОТ ПОЛИЦАИТЕ!

Адвокатът се обажда в ареста към 17.30-18 ч. и му споделят, че Ангел Личканов е жив и здрав! А дали е бил???????!!!!!!!!!!!

Недопустимо е това да се назова " естествена гибел "!!! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР