Дъщерята на княз Кирил и Росарио – Мафалда, пя на

...
Дъщерята на княз Кирил и Росарио – Мафалда, пя на
Коментари Харесай

Внучката на Симеон Сакскобургготски подгря концерта на мегазвезди в Барселона

Дъщерята на княз Кирил и Росарио – Мафалда, пя на една сцена с мегазвездите " Колдплей “ в Барселона.

Най-голямата внучка на цар Симеон Втори бе измежду малцината реализатори, определени да подгреят публиката на олимпийския стадион в града, където хубавицата с български корени показа последния си албум пред 55 000 фенове, съобщи " Телеграф ".

Име

Мафалда излезе на сцената в два поредни дни – нощес и в събота вечер, написа испанското издание Hola!. На страницата на промоутъра на концерта тя се появява като Ona Mafalda, театралното име, което употребява. От фрагменти, които царската внучка показа в персоналния си Инстаграм профил, излиза наяве, че доста се е изкефила на прекарването. Тя е имала и опцията да изгледа и съпреживее концерта на " Колдплей “ тъкмо пред сцената и си е качила видео, на което фронтменът Крис Мартин пее тъкмо над нея.

Годишнина

Каталунското събитие идва след рецитала, който Мафалда изнесе в Париж пред 15 000 души на сцената в Hotel de Ville (както е известно кметството) във френския град. Тя беше една от личностите, определени да вземат участие в събитията за Деня на Европа. Успехът на музикалната й кариера идва в миг, в който хубавицата е на върха и в персоналния си живот. Дъщерята на българския княз Кирил чества първата си годишнина от сватбата с Марк Абуслейман, финансист от ливански генезис, за който се омъжи след осем години връзка на интимна гражданска гала предходната година в Бостън, където младият мъж учеше за магистърска степен в Харвард. На 28 май предходната година те се врякоха във честност и в имението Son pons de cardaix в Майорка, благосъстоятелност на майката на булката Росарио Надал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР