Дъщерята на Кирил Вълчев "Скалата" - Нина Вълчева, се качи

...
Дъщерята на Кирил Вълчев "Скалата" - Нина Вълчева, се качи
Коментари Харесай

Дъщерята на Киро Скалата застраши живота си заради селфи

Дъщерята на Кирил Вълчев "Скалата " - Нина Вълчева, се качи върху незавършения строж край Медицинската академия в София, с цел да си прави рискови "селфи "-та.

Вероятно подвластни на модата младежи да се снимат на високи постройки, 16-годишната госпожица и нейна другарка отишли на рисков градеж в столицата. Двете се качили на покрива и почнали със "селфи "-тата, с които желали да се похвалят пред връстниците си. Дори заставали пред камерата в нетрадиционни пози, с цел да могат да събират повече "лайкове ".

Животозастрашаващата преживелица се е разиграла преди дни, а девойките били видяни от бдителни жители. Видео от държанието на Нина и приятелката ѝ беше качено в обществените мрежи и провокира цунами от отвращение.



Потребители всеобщо ги нападнаха, че си играят със гибелта, сами провокират ориста и няма да им е жалост, в случай че се случи нещо неприятно. Имаше и такива, които ги защитаваха, че са още деца и не осъзнават постъпката си. Свидетел на рисковите "селфи "-та незабавно се обадил на тел. 112, с цел да алармира за разкрепостените тийнейджърки.

16-годишното момиче одобри с подигравка нападките към себе си и иронично разяснява в персоналния си профил във Фейсбук: "Ха-ха, знам къде съм била, споко ". Ученичката не се свени да показва провокативно държание в обществените мрежи, където могат да бъдат видени десетки нейни разголени фотоси, които не са доста допустими за нежната ѝ възраст. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР