Дъщерята на жертва на убийство проговори за първи път за

...
Дъщерята на жертва на убийство проговори за първи път за
Коментари Харесай

„Майка ми беше изгорена жива и използва дъха си, за да каже на полицията кой го е направил – но убийците все още са на свобода“

Дъщерята на жертва на ликвидиране проговори за първи път за мъчителната гибел на майка си в опит да открийте убийците 30 години по-късно.

40-годишната Кели Хил разкри нови детайлности за дните преди майка й Трейси Мертенс, 30-годишна, да бъде отвлечена, подпалена и оставена да почине в двора на църквата на 23 декември, 1994 година Тя получава изгаряния по 94 % от тялото си и умира в болница 12 часа по-късно - само че не и преди да опише на полицията основна информация за убийците си.

В последните си часове вечерящата дама Трейси разказва своите убийци на проверяващите служители на реда като двама черни мъже, към 30-годишни, „ едри и дебели “ с „ ямайски акцент “. Тя също сподели, че е чула двамата да приказват на непознат език, преди да я атакуван.

Но макар огромните старания за следене на убийците, никой в никакъв случай не е бил наказан по отношение на нейната гибел. Сега Кели самоуверено реши да приказва намерено в опит да получи отговори за починалата си майка. Тя продължава да се надява, че някой ще б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР