Дъщерята на известния певец Орхан Мурад - Сузанита явно е

...
Дъщерята на известния певец Орхан Мурад - Сузанита явно е
Коментари Харесай

Бургазлии се вайкат: Докъде стигнахме, че Сузанита да ни е идол?!

Дъщерята на известния артист Орхан Мурад - Сузанита очевидно е на път да го задмине по известност, тъй като се трансформира в тийнзвездата на България. 14-годишното момиче си построи абсурден за възрастта си облик, държанието й е шокиращо за всеки зрял човек, само че подрастващите наподобява са луди по нея. Това сподели и последното й посещение в известна бургаска чалготека, където десетки младежи се снимаха със Сузи, като че ли е техен кумир, а не момиче със противоречив гений и общо две авторски песни, написа " Флагман ".

Сузанита се появи с къси дънкови панталонки, блуза с деколте и кубинки-нормално облекло, въпреки че множеството й почитатели чакаха да бъде малко по-екстравангантна.

Дъщерята на Мурад гордо се снимаше с всеки, който пожела селфи за спомен. Говори се, че 14-годишната към този момент дотам е вдигнала летвата на самочувствието си, че даже не се нервира на отрицателните мнения по неин адрес и обидните думи, с които я назовават.

Сред публиката на дребната звезда бе и един от героите на Бургас Никита Соловъев, който дружно със своя другар Никита помогнаха на българската актриса Ива Папазова да си върне чантата и персоналните движимости.

Красавица не идва за първи път в Бургас и очевидно към този момент е натрупала много контакти. В публиката й имаше и други разпознаваеми лица, както и основните артисти в бургаския сериал, в който Сузи взе присъединяване и сподели актьорските си заложби.

За каквато и да я считат хората, Сузанита всяка секунда набира от ден на ден фенове и очевидно се радва на постигнатия резултат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР