Дъщерята на Ивайла Бакалова – Рая Гайтанска, е като прелестно

...
Дъщерята на Ивайла Бакалова – Рая Гайтанска, е като прелестно
Коментари Харесай

Дъщерята на Ивайла Бакалова я надмина по красота

Дъщерята на Ивайла Бакалова – Рая Гайтанска, е като приятно цвете, което е на път да засенчи известната си майка, написа hotnews.bg

17-годишната госпожица е освен очарователна и харизматична, само че и е наследила превъзходното телосложение на стройната си майка. Самата Ивайла, като една горда майка, постоянно споделя в историите си в Инстаграм благи моменти с порасналото си момиче.

Близо 20 години, откакто печели купата „ Мис България 2001 “, 39-годишната Бакалова е все по този начин фина и грациозна.

Освен с привлекателна осанка, наследена от мама, щерка ѝ може да се похвали и с гений – тя има незабравим подарък слово и е извънредно отзивчива. Благодарение на това ѝ качество тя, дружно със своя другарка, ще водят лично предаване по Code Fashion TV. Шоуто се споделя „ Teen tok “ и в него водещата Рая Гайтанска ще дискутира с разнообразни посетители по настоящи въпроси, вълнуващи всеки младеж.

A post shared by (@ivailabakalova) on Jul 22, 2020 at 6:59am PDT

Рая е плод на любовта на Бакалова с предприемача Румен Гайтански – Вълка. Малко откакто завоюва короната за най-красива българка, Ивайла падна в плен на чара на един от най-богатите столични бизнесмени, а малко по-късно се роди и щерка им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР