Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова,публикува

...
Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова,публикува
Коментари Харесай

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева се оплака от съседски тормоз

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова,публикува видео в профила си във Фейсбук, в което тя твърди, че се вижда по какъв начин нейни съседи тормозят нея и други живущи в постройката.

" Насилието не би трябвало да поражда принуждение, а СПРАВЕДЛИВОСТ! Искам съседи другари, а не терористи! Това видео е компилация от малко от многото моменти на безусловно безпочвен и систематичен тормоз към мен, съседите ми, децата ни и даже портиера ни, който е извънредно добър, угодлив и непретенциозен човек. Тормоз оказван всекидневно от едни съответни наши съседи мъж (лекар) и жена (служител на МВР), тъй като считам, че такива обстановки не е редно да бъдат подценявани ", декларира Славея Сиракова в обществената мрежа и продължава:

" Пиша от мое име, само че и от името на моите съседи, които смятам и за другари и имам вяра, че никой не е задължен да живее в тормоз и боязън! Вярвам също по този начин и в държавните институции, към които сме се обърнали неведнъж към този момент повече от година ".

" Никой не е задължен да търпи такова отношение, редовно да е заплашван без причина и да живее в боязън. Да си МЪЖ и да заплашваш и ругаеш жена с най-грозните и гнусни обиди е неприемливо. Когато имаш проблеми със себе си не е решението да ги прожектираш върху близките! И това са единствено няколко образеца от безконечен лист от обиди и закани ", написа тя.

" Незнайно за какво, тези хора живеят с концепцията, че страната работи за тях и безнаказано могат да безчинстват. Нося отговорност първо за щерка си, за себе си и несъмнено за хората към мен, и в този ред нито аз, нито съседите ми ще оставим нещата да продължат по този метод ", прибавя дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков.

Тя благодари на фамилията и приятелите си, както и на хората, които ще ѝ оказват помощ.

" Аз не желая и няма да пребивавам по този метод ", написа на финала на поста си Славея Сиракова.

Публикацията ѝ идва по-малко от две седмици, откакто психологът Иван Владимиров-Нав беше убит смъртоносно от собствен комшия, с който имаха дълготраен битов скандал. Преди това комшия простреля и журналиста Иво Андреев на " Женския пазар " в София.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР