Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова,

...
Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова,
Коментари Харесай

Славея Сиракова разтърси социалните мрежи след смъртта на Милен Цветков

Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков - Славея Сиракова, упорства за обективен развой против индивида, който причина гибелта на журналиста Милен Цветков.

"Милен Цветков в моите очи беше и ще остане на първо място един извънреден експерт в работата си. Много ми се искаше да му кажа едно ГОЛЯМО благодаря за метода, по който ме измъкна от една малко неловка обстановка, когато за първи път преди години бях негов посетител. Нека ви опиша...

Прибирах се, когато телефонът ми звънна и майка ми сподели, че ме канят в "Часът на Милен Цветков ". Трябваше ми нагледно казано час да си оправя косата, грима, да схвана къде да отида и да се приготвя малко, или доста.

Въпросите в студиото заваляха, прожекторите над главата ми напичаха, а той несъмнено ни показа уместно, само че тогава пристигна моментът, в който аз и моята заплеснатост пропуснахме...

Първият въпрос:

- Какво е да си дете на известни родители?

Помня, че видях неговия взор вторачен в мен, чух мълчанието на публиката, и тогава разбрах, че не съм чула нищо.

Е, той беше извънредно методичен да повтори въпроса, откакто го помолих и професионално да ме изкара от неловката обстановка... Та в този ред на мисли съм си мислила, че един ден, в случай че имам опция бих му благодарила!

Изказвам моите най-искрени съболезнования на околните му и ще се веселя да има правдивост за този безразсъден случай! ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР