Дъщерята на херцога и херцогинята на Йорк - принцеса Южени

...
Дъщерята на херцога и херцогинята на Йорк - принцеса Южени
Коментари Харесай

Британската принцеса Южени се сгоди

Дъщерята на херцога и херцогинята на Йорк - принцеса Южени се сгоди за дългогодишния си другар Джак Бруксбанк, оповестиха от Бъкингамския замък. 

Двамата са се сгодили по-рано този месец, до момента в който са били в Никарагуа, показва Би Би Си. Сватбата им ще се състои в параклис " Свети Джордж " в замъка Уиндзор тази есен. 

Принцесата се срещна с някогашния управител на клуб Mahiki в Лондон до момента в който беше на ски. Те са дружно от няколко години. Сватбата им ще бъде втората кралска гала след тази на принц Хари и Меган Маркъл, който се чака да се оженят през май. 

Говорителят на Бъкингамския замък показва, че дядото и бабата на принцесата - кралица Елизабет II и съпругът й, херцогът на Единбург, " доста се радват и желаят на двойката всичко най-хубаво ". 

Южени (27) е втората щерка на принц Андрю и Сара - херцогинята на Йорк. Тя е осма по линията на заместничество на трона във Англия. Ще резервира кралската си купа откакто се омъжи и при нейно предпочитание ще може да вземе семейството на мъжа си.

Принцесата работи в региона на изкуствата като шеф в изложба Hauser and Wirth.Тя е патрон на няколко организации, в това число Teenage Cancer Trust, Европейското учебно заведение за остеопатия и Elephant Family - благотворителна организация за отбрана на животните. 

I always say that the river flows well to it’s destiny because of the guidance of a solid rock #engagement#eugieandjack@[email protected]/hvCnnOwZpo

— Sarah Ferguson (@SarahTheDuchess) January 22, 2018
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР