Дъщерята на Гордън Рамзи, Холи, рискува гнева на строгия си

...
Дъщерята на Гордън Рамзи, Холи, рискува гнева на строгия си
Коментари Харесай

Дъщерята на Гордън Рамзи рискува гнева на строгия си баща, когато публикува снимка без сутиен в Instagram

Дъщерята на Гордън Рамзи, Холи, рискува гнева на строгия си татко, откакто разгласява фотография без сутиен в обществените медии.

24-годишната може да се похвали с 347 000 почитатели в Instagram и постоянно актуализира почитателите с изявления от живота си, празници и тоалети. Съвсем неотдавна тя посети страницата си, с цел да показа въртележка от фотоси, на които опитва чифт дънкови гащеризон Prada - които се продават на дребно за съвсем £2000.

Тя озаглави обявата: „ Как желаех да наподобяват по отношение на това по какъв начин наподобяват [емотикони с изместени очи] към момента захласнати “, до момента в който тя сподели фотоси на това по какъв начин би изглеждал тоалетът, в случай че също стои вярно по какъв начин в действителност наподобява облеклото. На първата фотография тя се усмихваше на камерата в съблекалните, до момента в който слагаше ръце на бедрата си.

Холи заряза сутиена си и с едно тракване звездата театралничи в профил и сподели голямата разлика сред гащеризоните и гърба й. Феновете неотложно отидоха в секцията за мнения, с цел да създадат комплимент н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР