Дъщерята на голямата Стоянка Мутафова е безутешна Мария Грубешлиева-Муки е силно

...
Дъщерята на голямата Стоянка Мутафова е безутешна
Мария Грубешлиева-Муки е силно
Коментари Харесай

Муки през сълзи: Забравиха Стоянка!

Дъщерята на огромната Стоянка Мутафова е безутешна

Мария Грубешлиева-Муки е мощно обезпокоена, че единствено четири години след гибелта на майка й, хората към този момент са я не запомнили.

„ Забравиха мама за празнувания. Но за мен тя е незабравима. Тя бе и си остава най-важния човек в живота ми. Всеки ден отивам на гроба й “, изповяда се пред сълзи Муки.

Дъщерята на Госпожа Стихийно злополучие въпреки всичко е удовлетворена, че когато разхожда кученца, хората я стопират и я поздравяват. Те си спомнят за нейната майка и това топли душата й.

„ Тъжното е, че младите артисти не помнят тези, които са били преди тях на сцената. Като майка ми, Калоянчев, Парцалев. Слушали са, само че празнувания за тях в НАТФИЗ няма. Поне мен не са ме канили “, покрусена  е щерката на огромната комедийна актриса.

Муки ще направи помен за майка си на гробищата и църквата, на утрешния Никулден, когато великата Стоянка Мутафова отиде на едно по-хубаво място.

През октомври тя бе на откриването на барелефа на майка й в Сатиричния спектакъл.На изложбата участвали и семейство Калоянчеви.Мария Грубешлиева постоянно сънува майка си, а неотдавна й се присънило, че я търси и вика.

„ Хубаво ми е като мисля за нея, цялото ми създание се изпълва с обич “, споделя Муки.

Източник: България през днешния ден

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР