Дъщерята на Глория Симона Загорова влезе в устата на всички,

...
Дъщерята на Глория Симона Загорова влезе в устата на всички,
Коментари Харесай

Щерката на Глория ли е втората Андреа?

Дъщерята на Глория Симона Загорова влезе в устата на всички, откакто през днешния ден показва радикално друга визия в обществените мрежи и по малкия екран. Младата певица се появи съвсем по едно и също време по две национални малките екрани, където изуми с много необятно лице и наедряла фигура. За разлика от типът й пред камерите, на фотосите в обществените мрежи лицето на Симона е издължено, с ясно обрисувани скули и фина брадичка. Музикални почитатели незабавно заподозряха младата вяра от „ Гласът на България” в умела работа с фотошопа, сходно на колежката й Андреа.



Между двете фотоси има единствено няколко минути разлика



Както към този момент всички схванаха, гаджето на Кубрат Пулев също бе подложено на критика за потреблението на стратегии за обработка на фотоси, откакто в понеделник вечер шокира феновете на Биг Брадър с едрата си външност.
Повод за ударната доза Симона Загорова по националните малките екрани единствено за един ден бе новото й парче, в което тя за първи път пее на британски. В студиото на „ Преди обед” тя дефинира отиващата си година като доста значима, освен поради петте си нови песни, само че и поради гостуването на татко си в Копенхаген. Изненадващо Симона призна, че го посещава за първи път и по този метод сама удостовери, без да желае, слуховете за обтегнатите връзки в бившето семейство на Глория.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР