Дъщерята на Глория Симона Загорова, която е в напреднала бременност,

...
Дъщерята на Глория Симона Загорова, която е в напреднала бременност,
Коментари Харесай

Симона Загорова подхвана нова работа

Дъщерята на Глория Симона Загорова, която е в напреднала бременност, не стопира да работи нито за момент. И макар, че не може да върви по участия, тя е намерила нова формула да поддържа славата си и да припечелва по нещо. За задачата брюнетката стана кулинарен влогър.

Загорова подкани почитателите си да видят първият епизод от кулинарната й поредност в YouTube канала й, която е озаглавена "Щипка обич със Симона Загорова ". Редом до нея е и обичаният й Даниел Милушев, който също й оказва помощ в кухнята, въпреки че самата певица се прояви като отлична готвачка в "Черешката на тортата " и неговата помощ малко идва като за реклама.

"Очаквайте нови и разнообразни видеа свързани с музика, бременност, готвене, грим, грижа за кожата и косата ", анонсира още Симона, с което разкрива по какъв начин ще протича оттук насетне майчинството й.

Както към този момент HotNews ви заяви, шерката на Глория чака момиченце. То най-вероятно ще носи името на фамозната си баба, само че не същинското й Галина, а театралният й псевдоним. Новината за бъдещото попълнение в знатната фамилия оповестиха Симона и таткото в столична градинка, като спукаха балон, от който се посипа розов прахуляк. Самият факт, че видеото не е снимано в дома на певицата или в нейния двор, налива вода в мелницата на слуховете, че зетят Дани и Гло не мелят доста.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР