Дъщерята на Глория дълго време пазеше думите си относно грозното

...
Дъщерята на Глория дълго време пазеше думите си относно грозното
Коментари Харесай

Дъщерята на Глория не издържа, скочи срещу Тото и Кали

Дъщерята на Глория дълго време пазеше думите си по отношение на грозното изявление на Кали и Тото, че майка й нямала шлагери. Този техен диалог бързо се популяризира и даже техни сътрудници се намесиха. Тогава Глория излезе с много въздействаща позиция, а Симона Загорова едвам в този момент разкрива какъв брой гневна е била и какво й е идвало да направи. 

Талантливата наследница на Глория приказва намерено за този проблем в подкста " Не съм подобен човек " с водещ Красимир Красимиров. Там тя атакува много съществено Кали и Тото, които си разрешиха да приказват за майка й и да омаловажават 30- годишния й труд. 

" Изобщо не се дълбая да виждам какво пишат за нас. Има някои неща, които ми пращат или попадам инцидентно. Та, попаднах и на това нещо и бях гневна. В нашето семейство ние избираме борбите, които да водим. Има едни борби, които си костват, има и такива, на които изобщо не би трябвало да се обръща внимание. Да бъдеш колегиален човек значи да не плюеш непознатия труд. Всеки реализатор се старае колкото може, с каквито пари разполага и преценя по кое време и каква ария да пусне, по какъв начин да наподобява и така нататък Но пред обстоятелствата, че тази жена е легенда и е потвърдила, че от нея може да се взема образец. Била е на борби на сцената, където се е видяло кой какво може. И в един миг да се обърнеш на фона на 15 сполучливи албума, на основоположника на този жанр, от който всички други сега изкарват пари, да кажеш, че няма шлагери ", споделя Симона. 

" Майка ми слага началото на този жанр, дава толкоз доста на хората, посвещава си живота и в един миг това да не ти се оцени, а ти тази година правиш 30 години на сцена! Фактите приказват. Кали и Тото се изложиха доста с това си изявление. Не инцидентно майка ми прави огромен концерт в зала 1 на НДК на 28 юни по случай 30 години на сцена. Ако Тото и Кали създадат 30 години на сцена и имат толкоз доста песни и албуми зад тила си, тогава вероятно можеш да приказваш за триумфите или неуспехите на другите. Ако нямаш неговите достижения по-добре млъкни и недей да се излагаш по този метод ", беснее още тя. 

" Нормално е това нещо да ме засегне. Първо, става въпрос за майка ми, а също по този начин съм музикант и виждам защо става на въпрос. Време е да благодаря на сътрудници, които опазиха майка ми. Галена го направи в народен ефир, Диона го направи в твоя подкаст. Ние не бяхме хората, които трябваше да влизат в директна борба с това нещо ", добавя още Симона, която следва стъпките на майка си и към този момент се радва на своя кариера.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР