Дъщерята на Гала пропищя от мъдрец, който ѝ никне в

...
Дъщерята на Гала пропищя от мъдрец, който ѝ никне в
Коментари Харесай

Щерката на Гала пропищя от мъдрец

Дъщерята на Гала пропищя от влъхва, който ѝ никне сега. Младата Мари Константин показа преди дни, че има проблеми със зъба си.

„ Не желая да се окайвам доста, само че ситуацията с този влъхва не е добре. Боли ме и малко ми е подуто. Мога през бузата да го напипам и не мисля, че пораства, където би трябвало ”, изплака тъгата си момичето.

В естрада за шерване то трансформира своя профил в Инстаграм, където незабавно заваляха препоръки по какъв начин да се оправи с болката. Оказа се обаче, че казусът не може да се реши в домашни условия. Трябва да се намеси ортодонт. По-късно денем Мари разкри решението си по отношение на стърчащия влъхва. „ Зъбчето ми още е подуто. Лекувам го с маски. Ще го изваждам ”, отсече тя.

Лечението с маски се оказа смешка – Мари просто си била направила на лицето маска за разкрасяване. Но откакто решението за ваденето беше взето, тя се изправи пред нова алтернатива: да отиде ли на ортодонт незабавно, или да чака по-подходящ миг поради препоръките за обществена изолираност. Накрая болката се оказа по-силна от ограниченията на щаба за битка с ковид. Мари си взе чантата и отиде на ортодонт, написа " Уикенд ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР