Дъщерята на Гала-Мари отпразнува 24-ия си рожден ден и като

...
Дъщерята на Гала-Мари отпразнува 24-ия си рожден ден и като
Коментари Харесай

Мари на Гала със скандално скъп подарък за РД, кой ѝ купи ко...

Дъщерята на Гала-Мари отпразнува 24-ия си рожден ден и като подарък е получила чисто ново алено беемве, чиито цени при дилъра са сред 80 и 120 хиляди лв.. Мари Будева не може да се нарадва на гъзарското си возило и побърза да се похвали с него. „ Толкова е красива “, възхищава се дъщерята на водещата и демонстрира фотография на подаръка си, опакован с голяма алена панделка на предния прозорец.

Колата е недокосвана от различен водач и още няма даже регистрационни табели, тъй че идната седмица на Мари ще й се наложи да отскочи до КАТ, с цел да си оправи документите. Или пък някой различен ще го направи вместо нея. Кървавочервената машина е супер мощна със стотици конски сили под капака и идва с автоматизирана скоростна кутия, идеална за огромния град и софийските тапи.

Така на Мари няма да й се постанова непрекъснато да натиска съединител. За разлика от множеството баварци, които по традиция са със задвижване на задните колела, този модел идва с предно предаване, което е още по-сигурно за младите водачи.

Колата, несъмнено, е фрашкана с всевъзможни технологии за сигурност, комфорт и облекчение за паркирането. Космическата цена (космическа за средностатистическия човек, който не е продал ниви) не е проблем за звездното семейство. Гала работи безпощадно от десетки години, само че в действителност и самата Мари заработва извънредно прилични суми всеки месец.

Младата жена, още ненавършила четвърт век, практикува специалността на „ инфлуенсър " - с други думи, професионално рекламно лице. Всеки неин пост, в който тя показва и хвали даден артикул на дадена марка, коства към хиляда лв., а от време на време и повече. Щерката на Гала се е сдобила със 70 хиляди почитатели в мрежата, а това си е златна мина за рекламодателите, които избират да работят с младо, свежо и известно лице пред това да нaливат пари в реклама в обичайните медии, написа „ България Днес “.

Мари популяризира съвсем всичко, каквото може да ви пристигна мислено, само че главно показва разнообразни козметики, кремове, кафета, облекла, фешън аксесоари, бански, обувки, а също и разнообразни хотели и вили из България или пък машини за естетична грижа. От пиле мляко!

Подаръкът на 4 колела идва няколко дни откакто Гала загатна, че се задава женитба на хоризонта. От години Мари е вярна на гаджето си Константин, правоприемник на близката другарка и колежка на Гала Джуджи. Двамата са свили фамилно гнездо и в най-скоро време ще си кажат заветното „ Да ", уверени са всички в техния кръг.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР